Beauty

Welke vrouw wilt op haar trouwdag niet schitteren als een prinses. Je hebt de perfect jurk reeds gevonden (of bent er nog naar op zoek) maar de finishing touches moeten natuurlijk ook in orde zijn. Bij een droomjurk horen immers een droomkapsel, de perfecte make-up en schitterende verzorgde nagels. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Is het niet voor uw eigen trouw maar heeft u een ander feestje van uzelf of iemand anders op de agenda staan? Dan wilt u daar natuurlijk ook stralend binnenlopen! Ook hier helpen wij u graag mee verder.

Make-up


Bruidsmake-up

Op je trouwdag ben jij het middelpunt en wij laten je stralen met een perfect verzorgde make-up.

Party make-up

Heb je een feestje opstaan of organiseer je zelf een feestje? Zou je graag willen dat je make-up net dat tikkeltje extra heeft? Dan helpen wij je daar graag mee verder.

Hairstyling


Bruidskapsel

Had je je haren graag opgestoken of toch liever los? Wij proberen het graag samen met je uit en zorgen op de dag zelf voor het perfecte kapsel.

Party hairstyling

Wil je graag eens iets anders doen met je haren? Wij zorgen ervoor dat je kapsel net dat beetje meer heeft.

Others


Trouwdag

 Wij zorgen voor de nodige relaxatie, de nodige me-time die elke bruid nodig heeft voor de grote dag!

Feestjes

Moet je naar een feestje of heb je gewoon nood aan tijd voor jezelf? Ik help je graag verder.

Bridal touch up


Touch up-kit

Op je huwelijksdag wil je er toch gewoon stralend uit zien elk moment van de dag. ‘s Morgens wordt je beeld schoon opgemaakt met de nodige make-up, een mooie kapsel, maar doorheen de dag (en hier en daar een traan) wil je graag even je make-up bijwerken. Dit kan perfect met onze touch up-kit.

Wat mag je verwachten in deze kit?

– Transparante poeder

-Mascara

– Setting spray

(wist je trouwens dat wanneer ik jou make-up verzorg je er een lippenstift bij krijgt, deze kan je dus altijd bijwerken)

Touch up op locatie

Natuurlijk kan ik ook nog eens tot bij jou op locatie komen om je make-up en/of haar bij te werken of aan te passen waar nodig. Een dag zonder zorgen, met andere woorden. En zo heb je doorheen de drukte ook nog even een klein me-time momentje.

Laten we vandaag nog beginnen met het plannen van jouw event!

Neem gerust contact op met al je vragen of voor vrijblijvende info.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.