Events

Staat er binnenkort een verjaardagsfeestje, een babyborrel of een vrijgezellen in de agenda en hebt u geen idee hoe u eraan moet beginnen om er een spetterend feest van te maken? Laat de organisatie gerust aan ons over! Samen overlopen we wat u in gedachten had voor uw feestje en wij zorgen voor de rest!

Bent u reeds bezig met de planning maar zit u even vast en weet u niet goed hoe u de volgende stap zou aanpakken? Of wilt u gewoon even aftoetsen hoe haalbaar uw ideeeën zijn en de mening van een expert horen? Ook daar helpen wij u graag mee verder. Aarzel niet om ons te contacteren en ik ben er zeker van dat we ook voor uw feestje de perfecte oplossing vinden.

Full planning


U hoeft ons alleen te vertellen wat voor feestje u in gedachten had en wij doen de rest! Van begin tot einde zorgen we ervoor dat alles in goede banen loopt zodat u zorgeloos kan genieten.

Van babyborrel, vrijgezellen feest, een verjaardagsfeest of wil je graag op een originele manier je partner ten huwelijk vragen maar zou je hier wel wat hulp mee kunnen gebruiken. Ik kan je verder helpen.

Dus welk feest je ook organiseert, wij helpen je graag verder!

Styling


Servetten, ballonnen, tafelkleden, … Bij elk event komt er veel kijken qua styling. Is dit niet uw forté en had u graag het advies van een professional? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Romantisch, strak, kleurrijk op welke manier je het feest ook ziet wij helpen je met het aankleden van jou feest. We stellen een moodboard samen en bekijken de mogelijkheden. De aankleding op het moment zelf daar sta ik geheel voor ter beschikking.

 

Laten we vandaag nog beginnen met het plannen van jouw event!

Neem gerust contact op met al je vragen of voor vrijblijvende info.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.