Spa momenten

Op zoek naar een origineel kinderfeestje, de standaard formules van feestjes wat beu? Of wil je juist een moment samen met de kleine meid alleen? Vanaf nu kan dat ook bij Tied Together.
We hebben verschillende formules samen gesteld om er een geweldige dag te maken voor je kleine meid! Voor meisjes vanaf 5 jaar tot 12 jaar. Met een minimum van 4 kinderen en een maximum van 10 (met uitzondering op de ‘quality time spa’).

*Natuurlijk zijn jongens ook meer dan welkom, voor hun doen we gewoon een aangepaste versie

Benieuwd naar onze verschillende formules? Ontdek er meer over hieronder of contacteer ons en vraag een brochure aan voor meer informatie!

Mini Kinder Spa (€12 p.p.)


Een kinderfeestje aan huis! Ik zorg voor al het benodigde materiaal zo dat u enkel moet zorgen voor een plaatsje waar we kunnen gaan zitten voor het komende 1 uur/ anderhalf uur..

E8DA5336-F61B-4FA5-B699-FCE2E7657A50

De scrub en het masker maak ik zelf en de andere producten heb ik zorgvuldig uitgezocht zodat ze zeker kinderproof zijn. Na afloop maak ik nog wat groepsfoto’s van de kinderen die je achteraf allemaal toegestuurd krijgt.
Het is een gezellige, warme en leuke ervaring voor de meisjes* die het wel heel leuk vinden zichzelf eens te verwennen!

Kinder Spa(€21 p.p.)


Een kinderfeestje aan huis! Ik zorg voor al het benodigde materiaal zo dat u enkel moet zorgen voor een plaatsje waar we kunnen gaan zitten voor de komende 3 uur. Wij voorzien heerlijke prinsessendrank en een tussendoortje.

1BBB2E11-F491-4093-88FB-16201C9D65A3

De scrub en het masker maak ik zelf en de andere producten heb ik zorgvuldig uitgezocht zodat ze zeker kinderproof zijn. Na afloop maak ik nog wat groepsfoto’s van de kinderen die je achteraf allemaal toegestuurd krijgt. Het is een gezellige, warme en leuke ervaring voor de meisjes* die het wel heel leuk vinden zichzelf eens te verwennen!

Quality Time Spa (€85,-)


Je komt met 2 personen, meter/ mama / tante… samen met de kleine hartendief, om elkaar het komende 1,5 uur eens lekker te verwennen.

13436C4F-4E37-4E90-81CA-3F1FC1B2165B

Wij voorzien heerlijke prinsessendrank en een tussendoortje. De scrub en het masker maak ik zelf en de andere producten heb ik zorgvuldig uitgezocht zodat ze zeker kinderproof zijn. Er worden sfeerfoto’s gemaakt die je achteraf allemaal toegestuurd krijgt indien gewenst. Het is een gezellige, warme en leuke ervaring om zeker eens samen te doen. Iedereen geniet toch van een beetje quality time!

Vrijgezellen workshops

Je organiseert een vrijgezellen en je wilt dat die bijna even onvergetelijk is als de trouwdag zelf? Je bent nog op zoek naar een leuk idee om de dag in te vullen? Daar kunnen wij je zeker mee helpen, want wat is er leuker dan een meidenworkshop!

Dit kan vanaf 4 personen. Zijn jullie met 10 vrijgezellen? Dan mag de bruid als 11de persoon gratis meekomen! Tijdens deze workshops worden jullie verwend met een hapje en een drankje en bovendien kunnen jullie alle producten die gebruikt worden tijdens de workshop aankopen met 20% speciale vrijgezellenkorting. Achteraf krijgt iedereen natuurlijk sowieso een leuke goodiebag mee naar huis met daarin allerlei staaltjes om lustig te experimenteren en toe te passen wat jullie geleerd hebben.

Willen jullie dit onvergetelijk leuk moment vastleggen in beeldmateriaal? Dat kan! Voor een supplement voorzien we een professionele fotograaf die de hele workshop in beeld brengt. Voor de make-up workshops is er tevens een kleine fotoshoot van het resultaat voorzien.

Benieuwd naar onze verschillende formules? Ontdek er meer over hieronder of contacteer ons voor meer informatie!

Vrijgezellen make-up (€35 p.p.)


Schmink je je elke dag hetzelfde en zou je graag eens iets anders willen? Of draag je net geen make-up omdat je eigenlijk niet goed weet hoe je eraan moet beginnen? Wij helpen je graag op weg met een workshop dagdagelijkse make-up!

nicole-honeywill-1219129-unsplash

Mag het net iets meer zijn en zou je graag weten hoe je jezelf in een echte Hollywoodster verandert voor dat ene feestje? Boek dan snel een workshop avondmake-up bij ons!

Skincare en make-up (€40 p.p.)


Je make-up aanbrengen op een onzuivere huid is net zoals schilderen op een vuil canvas, onmogelijk om perfect te krijgen. Voor het schminken van je gezicht geldt net hetzelfde. Daarom pakken we in deze workshop eerst de reiniging van de huid aan.

maddi-bazzocco-1658979-unsplash

Vervolgens, wanneer iedereen helemaal gezuiverd en zen is na onze grondige reiniging, gaan we aan de slag om onszelf op een natuurlijk wijze toch net dat tikkeltje meer te geven.

Wellness (€35 p.p.)


Hebben jullie geen zin in een make-up sessie maar gaan jullie eerder voor het volledig ontstressen tijdens de vrijgezellen? Een welness workshop past dan perfect in jullie dag! Tijdens deze workshop worden jullie allemaal in de watten gelegd.

roman-kraft-105792-unsplash

Op die manier kan iedereen even ontspannen aan de dagdagelijkse stress die een trouw met zich meebrengt en zorgeloos genieten van de mooie vooruitzichten en natuurlijk, de vrijgezellen.

Laten we vandaag nog beginnen met het plannen van jouw event!

Neem gerust contact op met al je vragen of voor vrijblijvende info.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.