Help! Ze organiseren een vrijgezellen voor mij…

Een van de belangrijkste personen zijn je getuigen! Tradities zorgen ervoor dat zij een vrijgezellen regelen voor de bruid en bruidegom. Of het nu een dag, een weekend of een avondje uit is, je zal het niet snel vergeten. Ze zijn dan ook onmisbaar op je huwelijk. Wat kan zo een speciale dag nu nog beter maken dan dit te vieren met de mensen die je lief hebt? Niks toch!?

Hier wat tips voor de bruid/bruidegom:

♥  De herinneringen aan je vrijgezellen horen dan ook blijvend te zijn. Dit visueel vast leggen is dan ook een van de grootste tips die ik jullie kan geven! Als je een vrijgezellen moet organiseren of iemand organiseert er eentje voor jou, hou die smartphones of camera’s bij de hand of regel een momentje dat iemand wat foto’s komt maken van jullie. Het is altijd leuk om er achterna eens naar terug te kijken hoe grappig, gênant of mooi de foto’s ook zijn. Maar niet alleen op je vrijgezellen, ook op de trouw zelf, neem je groepje bij de hand en vraag even aan de fotograaf om nog wat extra foto’s te maken van jullie. Wij hebben dit gedaan op onze eigen trouw en al zeg ik het zelf de foto’s zijn echt de moeite waard. Wanneer ik ze terug bekijk begin ik spontaan te lachen en denk ik met veel plezier terug aan die momenten!

♥  Als ‘bride to be’ heb je eigenlijk geen inspraak in de organisatie van je vrijgezellen. Maar probeer ze toch even door te geven wat je absoluut niet leuk zou vinden om te doen. Bijvoorbeeld ergens verkleed naartoe moeten gaan of ‘beschamende’ opdrachten te moeten uit voeren enz. (dit was zo een beetje mijn lijstje van dingen die ik absoluut niet zag zitten). Ook als je de vraag krijgt wie je graag allemaal zou mee willen nemen. Denk hier heel goed over na en voel je zeker niet verplicht om sommige mensen mee te nemen. Jij bent de bruid/ bruidegom, jij staat centraal dus jij beslist!

♥  Wat ik zelf ook leuk vond bij mijn vrijgezellen: ik wist echt van niks. Het enige dat ik wist was de datum. Ik heb het gewoon op me af laten komen en heb een superleuke dag gehad. Alhoewel ik van nature een heel curieus persoon ben en eigenlijk wel graag alles weet, vond ik het geweldig om me deze keer gewoon te laten leiden door de meiden die ik zo graag bij me heb. Dus probeer niet uit te zoeken wat ze allemaal met je van plan zijn. Laat je gewoon verrassen. Het zijn je vrienden/ vriendinnen die je toch wel kan vertrouwen (anders heb je de verkeerde mensen uitgekozen) Maar ik ben ervan overtuigd dat dit niet zal gebeuren.

♥  Wat ik ook nog als tip kan geven: hou je gsm in je zakken, je tas of thuis. Je moet niet meer doen dan je bezig houden met je vriendinnen/ vrienden. Het heeft toch geen zin om je facebook, twitter of instagram te checken, je hebt het veel te druk met plezier te maken!

Voor de rest GENIET! Laat het allemaal maar op je afkomen, laat je verrassen door de vrienden die je al zo lang kent. Ze hebben dit speciaal voor jou in elkaar gestoken, amuseer je gewoon.